Binnenenbuitenruimtesverwijs

SFEERVOLLE RUIMTES

Ongedwongen & bijzonder genieten

Brunotti Beach Club – La dolce vita aan het Oostvoornse Meer

Brunotti Beach Club bestaat uit het restaurant, het buitenterras en de bovenlocatie ‘Beachcenter’ met eveneens een eigen, riant terras. Vanuit al deze ruimtes is er een prachtig uitzicht op het Oostvoornse Meer met zijnwatersporters. Het exclusieve Beachcenter met privéterras is bijzonder geschikt voor besloten events maar ook het beneden liggende restaurant met buitenterras kan exclusief worden afgehuurd. De ontspannen sfeer en het geweldige uitzicht op meer en zee maken deze ruimten geschikt voor elke feestelijke of zakelijke setting. En gaat het feest door tot in de vroege uurtjes? Dan kunt u heerlijk overnachten in een van de luxe appartementen of basic blokhutten.

Evenementenzaal

Boven het restaurant bevindt zich het Beachcenter, een exclusieve ruimte voor besloten evenementen. De sfeervolle inrichting met verrassende details geven het ultieme strandgevoel. Het bijbehorende boventerras met uitzicht op het Oostvoornse Meer maken het beachlife gevoel helemaal af. Een unieke locatie voor een besloten feest of bijzondere gelegenheid. Heeft u binnenkort iets te vieren? Maak er een onvergetelijke herinnering van! Brunotti Beach Events denkt graag met u mee.

Boventerras

Het boventerras is onderdeel van de bovenlocatie, het Beachcenter. Vanaf dit terras heeft u een schitterend uitzicht over het Oostvoornse Meer. De ultieme strandsetting met op de achtergrond de schim van een felrode vuurtoren. Als de zon aan de blauwe hemel schijnt, waant u zich op een heerlijke vakantie.

Een jubileumfeestje onder de sterrenhemel, een (zakelijke) borrel met een vleugje zeebries … alles kan.

Oostvoornse Meer

Brunotti Beach Club ligt aan het prachtige Oostvoornse meer. Het is de ideale locatie voor het uitoefenen van watersporten zoals kiten, windsurfen en suppen. Wat pit en sportiviteit toevoegen aan uw event? Wij passen het in. Even in- en ontspannen tijdens een zakelijk event of juist als hoofdonderdeel van een vrijgezellenfeest. Wist u dat het meer vanwege zijn vele scheepswrakken tot de top 10 meest populaire duikplekken ter wereld hoort? Een heerlijke en bijzondere plek dus om deze sporten uit te oefenen. Maar ook het turen naar de watersporters vanaf de waterkant is een sportieve beleving an sich. En wat dacht u van een zinderende bruiloft met uw voeten in het zand … Hoe sportief, relaxed, klein of groot u het ook wilt; wij zorgen van A tot Z voor een heerlijke, onvergetelijke ervaring.

Restaurant

Wie bij binnenkomst van het restaurant naar boven kijkt, ziet over het gehele plafond 27 Brunotti surfplanken hangen. Ze verklappen het ongedwongen, relaxte karakter van de ruimte. Veel hout, blauwtinten, vuurkorven en tropische planten zorgen voor een huiselijke sfeer met als rode draad de beach lifestyle. Het aangrenzende, ruim opgezette buitenterras met fantastisch zicht op het Oostvoornse Meer is het verlengstuk van het restaurant. De Josper BBQ is er in no-time geïnstalleerd en in de tot de verbeelding sprekende buiteninrichting komt het beach- en surflife gevoel gegarandeerd tot leven! Tijd om te genieten, te feesten, heerlijk te relaxen en de zon te zien zakken in het meer.

Locatie

Noordoever-Oostvoornse Meer 3
3233 NC Oostvoorne
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Neem over*

captcha